Leveringsvoorwaarden

Levering

Bij de check-out kan je kiezen om je bestelling te komen ophalen in de winkel of om thuis te laten leveren.

Als je je bestelling wil komen afhalen, zal die doorgaans na 1 werkdag voor je klaar staan in de winkel.

De thuislevering van potten, planten, vazen en andere grote of kwetsbare voorwerpen wordt door ons persoonlijk verzorgd en is daarom enkel mogelijk voor de inwoners van Antwerpen (postcodes 2000, 2018, 2020, 2050, 2060), Berchem, Borgerhout, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Merksem, Hoboken, Schoten en Wilrijk. We proberen de leveringen steeds te clusteren met andere bestellingen uit jouw buurt, maar we streven er wel naar om steeds binnen de 5 werkdagen langs te komen.

Voor de andere zaken streven we ernaar om je pakketje binnen de 2 werkdagen mee te geven met de bezorgdienst van PostNL. We verzenden enkel in België en Nederland.

Verzendkosten

De thuislevering van potten, planten, vazen, manden en andere grote of kwetsbare voorwerpen (enkel mogelijk in de hierboven beschreven postcodes in en rond Antwerpen) is gratis vanaf €40.

Voor alle andere zaken (zoals boeken, accessoires...) zijn volgende verzendingskosten van toepassing:

  • België: €5,99*
  • Nederland: €8,99*

*Goederen die in een enveloppe passen (zoals cadeaubonnen, postkaartjes...) kunnen goedkoper worden verzonden. De exacte verzendkosten worden weergeven bij de check-out.

Uiteraard betaal je geen verzendingskosten als je je bestelling zelf komt ophalen in de winkel.

Retourneren

Goederen* aangekocht bij Plantwerp kunnen binnen de 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Retourneren mag enkel gebeuren als de items ongebruikt zijn, in exact dezelfde staat en verpakking als dat je ze gekocht hebt, en mét prijskaartje. Stuur ons een mailtje naar info@plantwerp.com voor retourinstructies. Retourneren kan kosteloos in de fysieke winkel. Je kan ook retourneren via post**, maar hiervoor draag je de kosten zelf, tenzij het een foutieve levering betreft.

* Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen dus niet geretourneerd worden.

** Goederen die door een van onze medewerkers persoonlijk zijn afgeleverd in Antwerpen, of die je zelf bent komen ophalen in de winkel, mogen niet via post geretourneerd worden, maar moeten door de koper zelf (terug) naar de fysieke winkel worden gebracht.

Contactgegevens

Plantwerp

Vrijdagmarkt 16

2000 Antwerpen

(BTW BE)0552.588.016

info@plantwerp.com