Extra services

Ook als je op zoek bent naar een plant styling op maat of originele (relatie)geschenken ben je bij Plantwerp op het juiste adres!

2022 1 van 1

Green gifts

Ben je op zoek naar originele cadeautjes voor je medewerkers, klanten, of om te geven op een huwelijksfeest of bij een geboorte?

De plantjes van Plantwerp zijn hiervoor ideaal!

De planten die wij hiervoor aanbieden, gaan van mini cactusjes tot middelgrote tropische planten. Er zijn dus opties voor ieder budget. Bovendien kunnen de plantjes en/of potjes voorzien worden van cadeauverpakking, een naamsticker, een kaartje, verzorgingstips...

Plant stylings

Wil je graag meer groen in jouw huis, kantoor, winkel of restaurant? Plantwerp helpt je hier graag bij verder!

Bij een persoonlijke plant styling komen we langs bij jou thuis of in jouw zaak om te bekijken welke planten en potten het best in je interieur passen. Op basis van jouw wensen en de lichtsituatie in de te decoreren ruimte doen we dan een aantal voorstellen, tot we de ideale match hebben gevonden. Uiteraard wordt tot slot ook alles op de gewenste locatie geleverd en meteen op de juiste plek gezet. Je krijgt dan van ons ook uitgebreide verzorgingstips zodat je superlang van je planten kan genieten.

De kost van de consultatie op locatie* bedraagt €45, maar achteraf ontvang je 15% korting op de planten en potten die je in het kader van de styling wenst te bestellen. *Locatie uitsluitend in ons levergebied (zie Leveringsvoorwaarden)

2022 1 van 1 2